» XYLIA Dual Face

XYLIA Dual Face

Nje instrument i kompjuterizuar qe bashkon valet ultra suoni (me frekuence te larte) dhe elktrostimulacionin per te arritur rezultate te shkelqyera ne trajtimet e fytyres si ne lifting , peeling , kunder njollave , stimulacion muskulor te fytyres etj.

Aparatura ka 16 programe pune per te gjitha tipet e lekures dhe per cdo program 3 faza trajtimi. XILIA DUAL FACE funksionon dhe e trajton lekuren ne baze te efekteve biologjike qe vijne nga aplikimi i valeve biodinamike me frekuence te larte qe godet dhjetra mijera here ne sekonde dhe eshte ne gjendje te kombinoje mikrovibracionet e frekuences se larte me elektostimulacionet. Ky kombinim jep rezultate te larta ne rigjenerimin, tonifikimin dhe elasticizimin e lekures!

Kjo aparature eshte arritje e teknologjise se fundit ne tregun Evropian!

Midis shume opsioneve qe ka, te jep mundesine te memorizosh per cdo person programin e detajuar dhe personalizuar per te arritur rezultate optimale qe ne trajtimet e para ne maksimun e sigurise dhe cilesise.

Copyright (C) 2013, Estetik Dea. Te gjitha te drejtat e rezervuara | Ndertuar nga interweb.al Up