» TRAJTIMI ME IPL

TRAJTIMI ME IPL

TRAJTIMI ME IPL (Intense Pulsed Light)

TRAJTIMI ME IPL (Intense Pulsed Light)Para se te japim nje paranteze per trajtimin me IPL eshte me mire te dime cfare eshte.Aparatura IPL ( Intense Pulsed Light) doli ne treg rreth viteve 1999. Ky aparat prodhon burim energjie me ndricim verbues e goditje (si blitz i aparateve fotografik) por me potenze te madhe termike e cila varion nga 600 – 1400 Wat.

Gjatesia dhe fuqia e vales goditese d.m.th. te drites goditese, fotonet e kesaj drite arrijne shtresat me te thella te bulbes se rrenjes se qimeve. Gjate procesit te fototermolisit seletiv (melanina e qimeve thith energjine e leshuar nga IPL) arrihet ne shkaterrimin termik te rrenjes pa pesuar dem lekura perreth.

IPL pervec perdorimit te gjere dhe efikas ne fushen e depilimit ne menyre progresive dhe te perhershme.

Gjen aplikim ne rezultate te shkelqyera ne :
1. Trajtim antieta (rinim lekure) eleminon shenjat e plakjes ne lekure
2. Kunder njollave te lekures, (diellit, shtatezanise etj).

Gjate trajnimit me IPL pacienti nuk ndien dhimbje.Intervali nga nje trajtim ne tjetrin dhe numri total i seancave varet nga gjendja aktuale e klientit duke mos harruar se cdo person (klient) ka karakteristika hormonale dhe metabolike te ndryshme.Do te jete vete pacienti qe duke pare rezultatet dhe daljen e qimes
(qe pas cdo seance do te jete me e paket dhe e dobet) qe do te vendose per seancen e ardhme.

Kjo teknike eshte pa dyshim me e arritura ne zgjidhjen e ketij problemi kaq te madh, me efekte anesore zero.

Copyright (C) 2013, Estetik Dea. Te gjitha te drejtat e rezervuara | Ndertuar nga interweb.al Up