» Sherbimet

Sherbimet

 

Salla e  trajtimit te thonjve
1. Rikonstruksion thonjsh
2. Dekorim artistik i thonjve
3. French manikyr, etj

Salla e solarit
1. Solar gjysembusti (presion i larte)
2. Solar total
(keshillohet trajtimi me paketa 5+1 dhe 10+1 per te pasur nje rezulatat sa me optimal

Sauna
1. Trajtim relaksues
2. Trajtim per dobesim

Salla e manikyr pedikyr
1. Manikyr i thjeshte
2. Manikyr me parafine
3. Pedikyr i thjeshte
4. Pedikyr estetik dhe kurativ
5. Pedikyr me parafine
6. Trajtim i kembeve te renduara dhe kunder mykut
7. Debilim i pjesshem dhe total

Salla e masazhit dhe e Anticelulitit
1. Masazh tradicional (klasik)
2. Masazh anticelulit
3. Mazah linfodrenant
4. Tonifikime te gjoksit
5. Dobesim i pjesshem dhe total i trupit ( per nje rezultat sa me efikas rekomandohen 10 seanca)
6. Scrub trupi dhe fytyre
7. Dobesim me elektroterapi me 8 elektroda ose 16 elektroda (qendra rekomandon kombinim:saun+elektroterapi dhe masazh anticrlulit per te pasur nje rezultat te shpejte dhe te dukshem)

Salla e trajtimi te fytyres
1. Trajtim antirrudhe (kunder plakjes se lekures)
2. Trajim lekure delikate
3. Trajtim te lekures se lyrte
4. Trajtim lekure me njolla
5. Trajtim i fytyres me acid glicolic
6. Trajtim i akneve dhe pikave te zeza
7. Masazh relaksues dhe tonifikues i fytyres
(keto jane disa sherbime baze te qendres estetike Dea, per persona me probleme te vecanta  ofrojme sherbim specifik duke egzaminuar problemet e tyre mbas kontrollit ne qender)

Sherbime Speciale
1. Fryrje te Buzeve
2. Heqje te Rrudhave

Copyright (C) 2013, Estetik Dea. Te gjitha te drejtat e rezervuara | Ndertuar nga interweb.al Up